حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 7 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3824 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 126×
  • تقویم شمسی

    آبان ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • بدهی ۳۲۰ میلیاردی ادارات و نهادهای نظامی  به آبفا
    ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
    شناسه : 9714
    بازدید 1457
    13
    انتقاد مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان؛ دریانیوز// مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ادارات و دستگاه های اجرایی و نهادهای نظامی و نیروهای مسلح بدهی 320 میلیارد تومانی به این شرکت دارند و آبفاي هرمزگان را با چالش پرداخت حقوق و... به کارکنانش مواجه کرده اند.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ادارات و دستگاه های اجرایی و نهادهای نظامی و نیروهای مسلح بدهی ۳۲۰ میلیارد تومانی به این شرکت دارند و آبفاي هرمزگان را با چالش پرداخت حقوق و… به کارکنانش مواجه کرده اند.
    به گزارش خبرنگار دریا ؛ عبدالحمید حمزه‌پور در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: از این دستگاه ها و نهادها انتظار داریم قبوض شان را پرداخت نمایند تا مشکلات مالی شرکت آب و فاضلاب استان نیز برطرف شود. مدیرعامل آبفا هرمزگان افزود: با احداث ۸ سایت آب‌شیرین‌کن به ۸ شهر و ۱۷۹ روستا آبرسانی می‌شود. مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ۳۵ هزار متر مکعب آب‌شیرین‌کن در قالب ۱۲ سایت آب‌شیرین‌کن در دست احداث داریم که بیش از ۸ شهر و ۱۷۹ روستا را به پایداری آبی خواهد رساند. حمزه‌پور ، اظهار داشت: میانگین بارش‌های جهان بیش از ۸۵۰ میلی‌متر بوده، اما در ایران این میزان بین ۲۴۰ تا ۲۵۰ میلی‌متر است که یک سوم میانگین جهانی است و همین امر دسترسی به آب شیرین را دشوار می‌کند، ضمن اینکه بارش هرمزگان نیز حدود دو سوم میانگین کشوری است و این امر موجب می‌شود کار در هرمزگان نسبت به جاهای دیگر سخت‌تر می‌کند.

    وی افزود: وضعیت آب رابطه‌ مستقیمی با نزولات جوی دارد و بر همین اساس در برخی از مناطق واقعا راهی وجود ندارد که بتوانیم تامین آب کنیم، بسیاری از مناطق نه آب زیرزمینی دارند و نه رودخانه و امکان انتقال آب از آب‌شیرین‌کن‌ها نیز برایشان وجود ندارد، اما با این حال تمام تلاش‌مان این است که بتوانیم آب را ولو به شکل سیار تامین کنیم‌.حمره‌پور بیان‌کرد: در سال آبی امسال، کمترین بارش را در کشور داشتیم و میانگین بارش ما زیر ۱۰۰ میلی‌متر بوده است که ۵۰ درصد کمتر از بارش مدت مشابه سال گذشته بوده است. مدیرعامل آبفا هرمزگان عنوان‌کرد: تامین آب یکی از اولویت‌های محوری استاندار هرمزگان است و علی‌رغم محدودیت‌هایی که وجود داشته استاندار حمایت‌های ویژه‌ای از توسعه زیرساخت‌های آبرسانی داشته است.

    وی ادامه داد: در استان ۶۷ طرح در قالب ۳۳۶ پروژه آبرسانی در سطح استان داریم و بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شد که رقم قابل توجهی است، در حال حاضر برای تامین آب استان ۲۵۵ میلیون متر مکعب آبرسانی انجام می‌دهیم.حمزه‌پور گفت: در دولت مردمی طرح جهاد آبرسانی را در دستورکار داریم و در فاز اول در قراردادی با قرارگاه امام حسن علیه السلام بیش از ۱۰۰ روستا را با ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار آبرسانی می‌کنیم.مدیرعامل آبفا هرمزگان تاکید‌ کرد: یکی از مناطق بحرانی، شهرستان قشم به ویژه محدوده غرب این جزیره است که در این منطقه آب‌شیرین‌کنی با ظرفیت ۴ هزار متر مکعب در حال راه‌اندازی است که تا دو هفته دیگر افتتاح خواهد شد و مشکل ۱۳ روستا را حل خواهد کرد، ضمن اینکه برای حل مشکل بخش مرکزی قشم نیز در حال عقد قرارداد یک آب‌شیرین‌کن جدید هستیم.

    وی ادامه داد: دولت‌های مختلف در ۴۰ سال گذشته ۲۵ هزار متر مکعب ظرفیت شیرین‌سازی در جزیره قشم ایجاد کرده بودند، اما در طول دو سال دولت مردمی ما توانستیم ظرفیت آبی قشم را ۴۰ درصد افزایش دهیم که کار بسیار بزرگی بود و ارزش پروژه‌های قشم بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است. حرانی در حوزه آب است، چرا که هیچ منبع آبی شیرینی در آن منطقه وجود ندارد که برای حل این مشکل نیز آب‌شیرین‌کن تعریف کرده‌ایم که انتظار داریم در یک ماه آینده وارد مدار شود و مشکل روستاهای سیریک نیز برطرف شود.وی تصریح‌کرد: در شهرستان بستک نیز پروژه‌ای به ارزش ۱۵۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و آب‌شیرین‌کنی به ظرفیت ۸ هزار مترمکعب در بندر چارک در حال احداث است تا آب از چارک به بستک، جناح و روستاهای مسیر انتقال پیدا کند.مدیرعامل آبفا هرمزگان گفت: قریب به ۴۰۰ روستا در ۲۳ مجتمع روستایی در برنامه آبرسانی قرار دارند و بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان تاکنون در این حوزه نیز هزینه شده است، ضمن اینکه ۳۵ هزار متر مکعب آب‌شیرین‌کن در قالب ۱۲ سایت آب‌شیرین‌کن در دست احداث داریم که بیش از ۸ شهر و ۱۷۹ روستا را به پایداری آبی خواهد رساند.

    وی خاطرنشان کرد: آبفا یک شرکت درآمد هزینه‌ای است و مردم و مشتریان آبفا باید قبوض خود را پرداخت کنند، چرا اگر این اتفاق نیفتد ما با چالش جدی در ارائه خدمت به مردم روبه‌رو خواهیم شد، اما به هر صورت در این حوزه چالش داریم و دستگاه‌‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای نظامی و… قبوض آب مصرفی را پرداخت نمی‌کنند که حق‌الناس و حق کارگران ما است که در اوج گرما تلاش می‌کنند.وی گفت: با اجرای طرح هایی، مشکل اُفت آب در بیشتر محلات بندرعباس که در ارتفاع قرار دارند، برطرف شده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.