حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ Wednesday, 28 January , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6546 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • آسیب‌ شدید مجروحان گویای حضور عوامل آموزش‌دیده دشمن در اغتشاشات است
    ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
    شناسه : 38452
    بازدید 128
    0
    رئیس سازمان نظام پزشکی: دریانیوز// رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: میزان جراحات واردشده به مجروحان نشانگر حضور عوامل آموزش‌دیده دشمن در اغتشاشات است.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: میزان جراحات واردشده به مجروحان نشانگر حضور عوامل آموزش‌دیده دشمن در اغتشاشات است.محمد رئیس‌زاده در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان این‌که آسیب‌های واردشده به مجروحان در جریان اغتشاشات اخیر، اصلاً قابل قیاس با سال‌های قبل نیست، اظهار کرد: مشخص است که جراحات واردشده توسط نیروهای بسیار آموزش‌دیده است که به‌نظر من این اقدامات، کار عوامل آموزش‌دیده دشمن است.وی افزود: برخی افراد می‌گفتند؛ «ما وسط جمعیت از نزدیک گلوله خوردیم.»، این نشان می‌دهد در داخل جمعیت، افرادی هستند که آسیب می‌زنند.رئیس‌زاده با ارائه تصاویری از افراد آسیب‌دیده در پی حمله وحشیانه اغتشاشگران ادامه داد: در یک مورد، نارنجک را دقیقاً در صورت فرد منفجر کرده‌اند و از چشم و بینی و گونه و صورت فرد، چیزی باقی نمانده است، در یک مورد دیگر، با بلوک و سنگ به صورت یک نیرو زده‌اند.به گزارش تسنیم ، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: مردم بدانند در جریان اغتشاشات ما با دشمن بسیار آموزش‌دیده حرفه‌ای در جنگ شهری مواجهیم و این اقدامات که انجام می‌شود کار هموطنان نیست. در یک مرکز در شب‌های گذشته نزدیک به ۴۰۰ مجروح از عوامل انتظامی داشتیم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.