حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۷ دی , ۱۴۰۴ Wednesday, 7 January , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6405 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • بهره‌برداری از دو واحد آب شیرین کن بندرعباس؛ تضمینی برای تأمین آب هرمزگان
    ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۸:۴۱
    شناسه : 38008
    بازدید 1132
    2
    مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه آب آسیا عنوان کرد دریانیوز//مهندس خوش نیاز مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه آب آسیا در کنفرانس ملی نمک زدایی در دانشگاه هرمزگان گفت :مطالعات فنی و اقتصادی بیانگر این نکته بود که تنها راه توسعه صنعتی و معدنی صنایع مهم فلات مرکزی، شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس به این صنایع بود.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز//خوش نیاز مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه آب آسیا در کنفرانس ملی نمک زدایی در دانشگاه هرمزگان گفت :مطالعات فنی و اقتصادی بیانگر این نکته بود که تنها راه توسعه صنعتی و معدنی صنایع مهم فلات مرکزی، شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس به این صنایع بود . پس از آن شرکت مهندسی توسعه آب آسیا متولی نمک زدایی و شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس متولی انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی گردید.
    خوش نیاز افزود: هم اکنون با بهره برداری از واحدهای اول و دوم نمک زدایی ظرفیت آب نمک زدایی شده ۴۰۰ هزار متر مکعب در روز رسیده که روزانه مقدار ۵۰ هزار مترمکعب جهت آب شرب شهرهای بندرعباس و خمیر و روستاهای شمال و غرب بندرعباس و شهر رضوان در بخش فین اختصاص دارد و مابقی آب تولیدی به صنایع صنعتی و معدنی گل گهر و مس و چادرملو و فولاد مبارکه و ذوب آهن و پالایشگاه اصفهان ارسال می‌گردد.
    وی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده تامین آب پدافندی شهرهای کرمان و یزد نیز در برنامه آب تولیدی این شرکت می باشد.
    وی اضافه کرد:در احداث واحد اول نسبت تجهیزات تولید داخل به واردات ۳۰ به ۷۰ درصد بود که این نسبت در واحد دوم به ۵۰ درصد رسید
    و این نوید داده می شود که در واحد سوم نسبت تولید داخل به واردات ۷۰ به ۳۰ خواهد رسید.
    وی اضافه کرد :واحد دوم که در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری رسید از آخرین تکنولوژی روز دنیا برخوردار است .
    خوش نیاز افزود: رعایت استانداردهای زیست محیطی از مهم‌ترین مسئولیت های شرکت مهندسی توسعه آب آسیا می باشد و در همین راستا در سال ۱۳۹۶ با دانشگاه تهران و از سال ۱۴۰۰ با دانشگاه هرمزگان قرارداد پایش زیست محیطی منعقد گردید و نتایج پایش بیانگر رعایت استانداردهای زیست محیطی در پخش آب شورتر شده در دریا می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.