دریانیوز// مدیرکل محیط زیست هرمزگان نسبت به مخاطرات زیستمحیطی آب شیرینکن ها در استان هشدار داد و افزود : اگر محیط زیست تاییدیه راه اندازی آب شیرینکن ندهد و آب شیرین کن راه اندازی شود، مخاطراتش بیشتر است.
به گزارش خبرنگار دریا ؛ حبیب مسیحی در جمع خبرنگاران به مناسبت روز جهانی” زمین پاک” با شعار ” انرژی پاک و زمین پاک” افزود : پهنه هایی که راه اندازی آب شیرینکن درآنجا مخاطرات کمتری دارد را مشخص می کنیم.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت:احداث آبشیرینکنها مخاطرات زیست محیطی دارد که راه اندازی آن در پهنه هایی که ما تایید نمی کنیم ، مخاطرات زیست محیطی بیشتری دارند.
مسیحی اظهارداشت: در دریای عمان پهنه هایی پیش بینی شده که کمترین مخاطرات را داشته باشد.وی خاطرنشان کرد: راه اندازی آبشیرینکن سیریک نیز مطالعاتش در سازمان محیط زیست درحال انجام است. مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت:بایستی از انرژی های تجدیدپذیر بیشتر استفاده کنیم .مسیحی اظهارداشت: بایستی به سمت استفاده از انرژی سبز برویم.
وی خاطرنشان کرد: خشکسالی های مستمر در استان باعث افزایش نیاز به آب بیشتر شده و باید انرژی بیشتری برای تولید آب استفاده کنیم که بر محیط زیست اثر دارد.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: گرمایش زمین باعث ازبین رفتن محیط زیست شده ودر برخی جزایر خلیج فارس شاهد سفیدشدن مرجان ها هستیم.
مسیحی اظهارداشت: کمبود آب اولین تبعاتش در حوزه محیط زیست است.وی خاطرنشان کرد:شاهدرجوع حیات وحش از پناهگاهشان به مراکز جمعیتی برای دریافت آب هستیم.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: چند روز قبل تعدادی جوان در غرب استان قوچ و میش هایی را نجات دادند که بدنبال آب ،در منطقه ای افتاده بودند و از این جوانان تجلیل می شود.
مسیحی اظهارداشت: دستور رهبری معظم انقلاب برای تولید یک میلیارد درخت برای نهادینه شدن فرهنگ درختکاری است.وی خاطرنشان کرد: هر درخت دمای زیر و اطراف شان را تا سه درجه کاهش می دهند.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: قانونگذار اعلام کرده که برای رسیدن به توسعه پاک، بایستی صنایع، ده درصد از انرژی موردنیازشان را خودشان تولید کنند که برخی از صنایع استان در این مسیر گام برداشته اند.
مسیحی اظهارداشت: بایستی صنایع استان ده درصد از انرژی پاک شان را خودشان در سال ۱۴۰۴ تولید کنند که تولید انرژی خورشیدی، راحت ترین راه است. وی خاطرنشان کرد:در مدیریت سبز مشخص شده که ادارات نیز بخشی از انرژی شان را از انرژی خورشیدی تولید واستفاده کنند.
مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: در خصوص نیروگاه های خورشیدی در هرمزگان، ۲۰۶.۶ مگاوات جانمایی شده است و استعلامات دستگاهی انجام شده و ۲۰ استعلام از محیط زیست بوده و جواب مثبت دادیم. مسیحی اظهارداشت: دو واحد نیروگاه خورشیدی فارغان و قشم در حال بهره بهره برداری است.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۴هزارواحد خانگی پنل خورشیدی باحمایت کمیته امداد در استان درحال اجراست. مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: در حفاظت وآلودگی خاک بالغ بر شش پرونده داشتیم که چهارمورد منجر به پاکسازی و بهسازی شد و دو پرونده فرآیند قضایی یافت و ۱۱ میلیاردتومان جریمه شده اند.
مسیحی اظهارداشت: اعلام کرده ایم که هرگونه آلودگی در مسیر جاده ای را پلیس راه یا راهداری به ما اعلام کنند و همچنین واژگونی خودروهای قاچاق سوخت یا واژگونی خودروهایی که حامل مواد خطرناک هستند که بایستی به محیط زیست گزارش شود که سال گذشته سه گزارش داشتیم.
وی خاطرنشان کرد:در چهارشهر بندرعباس، هرمز، بوموسی و قشم، امسال جایگاه های پسماند شان ساماندهی می شود.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: پسماندها بصورت کاملا مکانیزه بی خطرسازی و دفن می شوند.مسیحی اظهارداشت: تمام پسماندهای عفونی مطب ها، درمانگاه ها و بیمارستان ها نیز در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد تا بی خطرسازی وساماندهی شوند.
وی خاطرنشان کرد:نظارتش همبا مرکز بهداشت استان است.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت:شهر بعدی میناب است که این طرح در آنجا اجرا می شود.وی خاطرنشان کرد: از زمانی که سرمایه گذار درخواستش را در حوزه پسماند در سامانه جامع محیط زیست قرار می دهد، تا زمانی که به استعلام پاسخ داده می شود، بطور متوسط ۵ روز طول می کشد.
مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: بایستی در حوزه تفکیک زباله ها و حمل آن فرهنگ سازی شود.مسیحی اظهارداشت: زباله های خشک هم بایستی درجه بندی شود.وی افزود : خروج خاک سرخ را در حال حاضر از جزیره هرمز نداریم واز سال ۹۶ این فعالیت ها متوقف شد.
ثبت دیدگاه