حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 7 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4808 تعداد نوشته های امروز : 10 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 151×
  • تقویم شمسی

    اردیبهشت ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     12345678910111213141516171819202122232425262728293031  
  • هرمزگان، قلب اقتصاد ایران در تنگنای محرومیت
    ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۶:۴۱
    شناسه : 28066
    بازدید 142
    2
    دریانیوز// انفجار اخیر در بندر شهید رجایی بندرعباس، زخم کهنه‌ای را در هرمزگان نمایان کرد؛ استانی که با وجود نقش بی‌بدیلش به‌عنوان قطب اقتصادی و تجاری کشور، همچنان از محرومیت‌های عمیق در زیرساخت‌های حیاتی رنج می‌برد.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// انفجار اخیر در بندر شهید رجایی بندرعباس، زخم کهنه‌ای را در هرمزگان نمایان کرد؛ استانی که با وجود نقش بی‌بدیلش به‌عنوان قطب اقتصادی و تجاری کشور، همچنان از محرومیت‌های عمیق در زیرساخت‌های حیاتی رنج می‌برد.

    اظهارات استاندار هرمزگان در نشست مشترک بررسی و راهکارهای تسریع جبران خسارات مالی حادثه بندرشهیدرجایی بندرعباس در اتاق بازرگانی هرمزگان ، مبنی بر تماس‌های افرادی از کشورهای همسایه برای ارسال آمبولانس، در کنار همدلی اقشار مختلف برای کمک به آسیب‌دیدگان، نشان‌دهنده عمق فاجعه و کمبودهای زیرساختی این استان است.

    هرمزگان سال‌هاست با کمبود شدید آمبولانس و خودروهای آتش‌نشانی دست‌وپنجه نرم می‌کند. دیر رسیدن خودروهای امدادی به محل حوادث، بارها خسارات جانی و مالی جبران‌ناپذیری به همراه داشته و انفجار اخیر، این کاستی‌ها را بیش از پیش عیان کرد. وقتی استانی که دروازه تجارت ایران است، برای مهار یک بحران به کمک شهرهای دیگر وابسته می‌شود، باید پرسید: چرا هرمزگان، با این حجم از درآمدزایی برای کشور، همچنان در تأمین ابتدایی‌ترین نیازهای امدادی ناتوان است؟

    استاندار هرمزگان در این برهه حساس باید از ظرفیت خیرین، صنایع بزرگ و بنگاه‌های اقتصادی استان، که بخش عمده‌ای از ثروت ملی را تولید می‌کنند، برای جبران این کمبودها بهره گیرد. اتاق بازرگانی هرمزگان می‌تواند نقشی کلیدی در هم‌افزایی این مشارکت‌ها ایفا کند. از سوی دیگر، انتظار می‌رود دولت چهاردهم به تبعیض‌های تاریخی علیه هرمزگان پایان دهد.

    آزادسازی تردد خودروهای با پلاک مناطق آزاد در سطح استان، پیشنهادی عملی است که می‌تواند بخشی از نیازهای فوری به آمبولانس، خودروهای آتش‌نشانی و حتی تاکسی را تأمین کند. هرمزگان، در کنار جایگاهش به‌عنوان قطب اقتصاد، پارادوکسیکال با محرومیت‌های عمیق در حوزه‌هایی چون بهداشت و درمان دست‌به‌گریبان است.

    کمبود پزشک متخصص و فوق‌تخصص، پرستار، تجهیزات پیشرفته‌ای مانند ام‌آرآی و حتی آمبولانس، سلامت مردم این استان را به مخاطره انداخته است. دولت باید با حمایت قاطع، این شکاف‌ها را پر کند و از ظرفیت‌های موجود، اعم از خیرین، بنگاه‌های اقتصادی و اتاق بازرگانی، برای رفع این کمبودها بهره جوید.هرمزگان قلب تپنده اقتصاد ایران است، اما این قلب برای ادامه حیات به عدالت در تخصیص منابع نیاز دارد.

    حادثه بندر شهید رجایی، هشداری جدی بود که دیگر نمی‌توان نادیده گرفت. اکنون زمان آن است که دولت و مسئولان استانی، با عزمی راسخ و نگاهی عادلانه، هرمزگان را از محرومیت به سوی توسعه پایدار هدایت کنند. مردم این دیار شایسته زندگی‌ای ایمن و شایسته‌اند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.