حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۴ Monday, 6 October , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5673 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 170×
  • تقویم شمسی

    مهر ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • سهم برخی استان‌ها از مسئولیت‌های اجتماعی ۲۰ همت وهرمزگان کمتر از یک همت
    ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۶:۰۳
    شناسه : 33457
    بازدید 169
    1
    امام جمعه بندرعباس :هرمزگان در رتبه‌های اول فقر و بیکاری کشور قرار دارد دریانیوز// آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به وضعیت نابرابر توسعه در استان هرمزگان، اظهار کرد: در بخشی از مناطق استان فقر مطلق وجود دارد و هرمزگان جزو پنج استان با بالاترین نرخ فقر در کشور است.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به وضعیت نابرابر توسعه در استان هرمزگان، اظهار کرد: در بخشی از مناطق استان فقر مطلق وجود دارد و هرمزگان جزو پنج استان با بالاترین نرخ فقر در کشور است.

    به گزارش خبرنگار دریا ؛ وی ادامه داد: این نابرابری در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش و اشتغال به شدت مشهود است.نماینده ولی فقیه در هرمزگان به تلاش خیران در توسعه فضای آموزشی غرب استان اشاره کرد و گفت: فضای آموزشی در غرب استان بیش از ۶ متر مربع به ازای هر نفر است که نزدیک به میانگین تهران است، اما این رقم در شرق استان به یک متر مربع کاهش می‌یابد.

    آیت‌الله عبادی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت اشتغال در هرمزگان گفت: نباید همه مسئولیت را تنها بر دوش صنایع سنگین گذاشت، بلکه صنایع دستی، بخش گلخانه‌ای و صنایع کوچک نیز باید به عنوان ظرفیت‌های مهم در توسعه اشتغال مدنظر قرار گیرند.

    وی درباره مشکل کیفیت آب در برخی مناطق استان اظهار کرد: در مناطقی که کیفیت آب نامناسب است و با تانکر آبرسانی می‌شود، توصیه می‌کنم بخشی از آب تولیدی آبشیرین‌کن‌ها که به سمت فلات مرکزی ایران منتقل می‌شود، به استان هبه یا به صورت پرداختی در اختیار مردم قرار گیرد.

    آیت‌الله عبادی‌زاده با اشاره به اقدامات دولت قبلی برای راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت بیان کرد: این هنرستان‌ها با هدف تامین نیروی انسانی صنایع راه‌اندازی شده‌اند و باید از نظر کیفیت آموزشی و توسعه فضاها به آنها توجه ویژه شود.

    وی همچنین خواستار رفع بی‌نظمی‌ها در بخش مسئولیت‌های اجتماعی شد و گفت: در حالی که سهم برخی استان‌ها از مسئولیت‌های اجتماعی به ۲۰ همت می‌رسد، سهم هرمزگان کمتر از یک همت است که این رقم بسیار ناچیز است و باید دستوراتی برای افزایش آن صادر شود.

    نماینده ولی فقیه در پایان بر ارتقای شهرستان‌های قلعه قاضی، هشتبندی، رودخانه و فین تاکید کرد و گفت: این مناطق ظرفیت و قابلیت لازم را دارند و باید با صدور دستوراتی به شهرستان ارتقا یابند تا توسعه متوازن و همه‌جانبه در استان محقق شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.