حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5277 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 160×
  • تقویم شمسی

    تیر ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     12345678910111213141516171819202122232425262728293031  
  • روزنامه دریا همچنان مطالبه می‌کند خیابان‌های شهید بهشتی و امام موسی صدر؛ پارکينگ یا خیابان؟
    ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۹:۵۹
    شناسه : 30984
    بازدید 125
    0
    دریانیوز// بهشتی جنوبی و امام موسی صدر به پارکینگ خودروها بدل شده‌اند؛ پلیس راهور هم خواستار رفع این مشکل است.
    ارسال توسط : نویسنده : یعقوب رستمی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// بهشتی جنوبی و امام موسی صدر به پارکینگ خودروها بدل شده‌اند؛ پلیس راهور هم خواستار رفع این مشکل است.

    خیابان‌های شهید بهشتی جنوبی (واقع در محدوده فلکه برق تا چهارراه مرادی) و امام موسی صدر بندرعباس به یکی ازچالش‌برانگیزترین نقاط ترافیکی مرکز شهر تبدیل شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که این محورهای مهم به جای تسهیل عبور و مرور، به محل توقف و پارک غیرمجاز خودروها بدل شده‌اند و موجب بروز مشکلات گسترده برای شهروندان و رانندگان قانون‌مدار شده‌اند.

    عرض باریک خیابان شهید بهشتی جنوبی که به سختی ظرفیت عبور همزمان سه خودرو را داراست، با وجود حجم بالای تردد، به‌دلیل توقف‌های غیرقانونی در حاشیه عملاً به یک مسیر تک‌خودرویی تقلیل یافته و تبدیل به کوچه‌ای با ترافیک سنگین شده است.

    در یک سوی این خیابان، ایستگاه تاکسی‌های مسیر اسکله شهید رجایی، موجب انسداد تردد روان شده و در سوی دیگر، علی‌رغم نصب تابلوهای متعدد «توقف ممنوع» و «پارک در حاشیه ممنوع»، بی‌توجهی برخی رانندگان به قوانین، این منطقه را به یک پارکینگ خودرو تبدیل کرده است.

    خیابان امام موسی صدر نیز با شرایط مشابه، محل پارک خودروها در وسط مسیر شده که خطرات و ناهنجاری‌ های عبور و مرور را دوچندان کرده است. با توجه به این وضعیت بغرنج، باید شورای ترافیک هرمزگان برای حل این موضوع ورود جدی داشته باشد.

    بر اساس بررسی‌های میدانی و نظرات کارشناسی، یکی از عوامل تشدید‌کننده این مشکل، وجود جداکننده‌های وسط خیابان‌هاست که با وجود هدف نظم‌دهی به مسیر، در عمل با کاهش فضای مفید عبور، موجب تسهیل توقف‌های غیرمجاز در حاشیه‌ها شده‌اند.

    پیشنهاد کارشناسان، حذف فوری این جداکننده‌ها و جایگزینی آن‌ها با موانع فیزیکی در حاشیه مسیرهاست که از توقف غیرمجاز جلوگیری کرده و ضمن افزایش عرض مؤثر خیابان، عبور و مرور را بهبود می‌بخشد. این اقدام می‌تواند با سرعت نسبتاً بالا گره ترافیکی موجود را باز کرده و رضایت عمومی را در پی داشته باشد.

    در همین رابطه، سرهنگ بزرگمهر، رئیس پلیس راهور بندرعباس، نیز بر ضرورت حل این مسئله تأکید کرده و اعلام کرد: «در اوایل سال جاری، به همراه شهردار بندرعباس از خیابان‌های شهید بهشتی و امام موسی صدر بازدید میدانی به عمل آمد و طی این بازدیدها به‌صراحت به شهردار تأکید شد که رفع معضلات ترافیکی این محورها ضروری و غیرقابل‌اغماض است.

    پلیس راهور نیز کاملاً با موضوع موافق است و اقدامات اجرایی باید در اسرع وقت انجام پذیرد.» وی افزود: «پلیس راهور آمادگی دارد با همکاری شورای ترافیک، نظارت دقیق‌تری بر این محدوده اعمال کرده و با برخورد قانونی با متخلفان، فرهنگ احترام به قانون را در این منطقه ارتقا دهد.»

    با تأکید پلیس راهور، همراهی شهرداری و ضرورت بازگرداندن نظم و امنیت به محورهای پرتردد مرکز شهر بندرعباس، انتظار می‌رود شورای ترافیک استان در نخستین جلسه رسمی خود، مصوبه‌ای فوری در خصوص اصلاح هندسی، حذف جداکننده‌ها و تجهیز مسیر به ابزارهای بازدارنده توقف غیرمجاز صادر کند.

    همچنین پیشنهاد می‌شود در کنار اقدامات عمرانی، برنامه‌ریزی برای انتقال ایستگاه تاکسی‌ها به نقاط مناسب‌تر صورت گیرد تا این محورهای حیاتی بتوانند مجدداً به نقش اصلی خود در تسهیل حمل‌ونقل شهری بازگردند. بدون تردید، حل این مسئله علاوه براینکه موجب کاهش ترافیک و رضایت‌مندی مردم خواهد شد، بستری امن‌تر برای تردد شهروندان، کاهش زمان رسیدن به مقصد و ارتقای سیمای شهری بندرعباس فراهم خواهد ساخت.

    اکنون نگاه‌ها به تصمیم‌سازان این امر دوخته شده؛ تصمیمی که می‌تواند گره کور ترافیکی این دو خیابان را باز کند و این خیابان‌های استراتژیک را از پارکینگ به محورهای تردد پایدار و ایمن بدل نماید.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.