حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴ Saturday, 27 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6323 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 173×
  • تقویم شمسی

    آذر ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
  • دریافت نشان حامی مدرسه‌سازی در سال ۱۴۰۴ توسط فولاد هرمزگان
    ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۷:۳۸
    شناسه : 37430
    بازدید 125
    0
    در گردهمایی تقدیر از مجموعه‌های اقتصادی پیشگام در امر مدرسه‌سازی اتفاق افتاد دریانیوز// گردهمایی تقدیر از مجموعه‌های اقتصادی پیشگام در امر مدرسه‌سازی و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کشور در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران برگزار شد و فولاد هرمزگان نشان حامی مدرسه سازی را دریافت کرد و به عنوان حامی مدرسه‌سازی در سال 1404 معرفی شد.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// گردهمایی تقدیر از مجموعه‌های اقتصادی پیشگام در امر مدرسه‌سازی و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کشور در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران برگزار شد و فولاد هرمزگان نشان حامی مدرسه سازی را دریافت کرد و به عنوان حامی مدرسه‌سازی در سال ۱۴۰۴ معرفی شد. به گزارش خبرنگار دریا ، گردهمایی تقدیر از پیشگامان حوزه مدرسه‌سازی و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کشور، با حضور حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمیدرضا شاه‌حسینی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، اسماعیل بحری‌زاده مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت آموزش و پرورش، سید جمال موسوی عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران و نبی‌الله محمدی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و پیشگامان عرصه مدرسه‌سازی کشور، در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران برگزار شد. در این همایش، «نشان حامی مدرسه‌سازی» به علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به دلیل حمایت از آموزش و پرورش با ساخت مدرسه و مشارکت در برنامه‌های آموزشی و تهیه کتب درسی دانش‌آموزان اهدا شد.

    به موجب این نشان، فولاد هرمزگان مکلف شد از تمامی ظرفیت‌های خود برای در راستای ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی و ساخت مراسم استفاده کند.در این گردهمایی که با هدف ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی و توسعه همکاری میان بنگاه‌های اقتصادی، بانک‌ها و نهاد‌های مسئول در حوزه آموزش و پرورش برگزار شد، بستری برای هم‌افزایی و گسترش مشارکت‌ها در مسیر توسعه پایدار آموزشی کشور فراهم آمد. پویش ملی «بساز مدرسه» به ابتکار و طراحی جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مجموعه وزارت آموزش و پرورش، ایجاد شده و با هدف تسهیل مشارکت خیرین و عموم مردم در ساخت و تجهیز مدارس، بستری یکپارچه برای همکاری مردم و نهاد‌های مختلف فراهم کرده است.گفتنی است که شرکت فولاد هرمزگان یکی از بنگاه‌های اقتصادی پیشرو در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی در زمینه توجه به آموزش و پرورش بوده و با تجهیز هنرستان جوار فولاد هرمزگان به دستگاه‌های پیشرفته و نیز احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در محله پیامبر اعظم (ص) شهر بندرعباس، گام بلندی را در جهت ارتقای سرانه آموزشی استان هرمزگان و تربیت نیروهای نخبه برای آینده صنایع استان هرمزگان برداشت.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.