دریانیوز// احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، به همراه مدیرعامل شرکت برق منطقهای هرمزگان، رئیس سازمان بهزیستی استان و مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان از شرکت آلومینیوم المهدی بازدید کردند.
در جریان بازدید از طرح پایش سلامت روان مدیران و کارکنان آلومینیوم المهدی، دکتر مرادی ضمن قدردانی از مدیریت و کارکنان این مجموعه، اجرای این طرح را اقدامی مؤثر و ارزشمند در جهت ارتقای سلامت منابع انسانی عنوان کرد.
هیئت بازدیدکننده، به همراه مهندس رجبپور مدیرعامل شرکت، سپس از کمپرسورخانه شماره ۲، زمین چمن فوتبال و پیست دوچرخهسواری این مجموعه بازدید به عمل آورد.
احمد مرادی با اشاره به نیاز کارکنان و جامعه به فضاهای ورزشی، بر ضرورت بازسازی و توسعه زیرساختهای ورزشی شرکت تأکید کرد و خواستار بهرهگیری از ظرفیت دستگاههای اجرایی در این مسیر شد.
وی همچنین ساخت نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی در مجموعه آلومینیوم المهدی را گامی مؤثر در جهت رفع ناترازی انرژی دانست.






ثبت دیدگاه