دریانیوز// استاندار هرمزگان از راه اندازی روستابازارها و سایر طرح های تعاون روستایی در استان استقبال کرد و گفت : بصورت تمام و کمال طرح های تعاون روستایی را اجرا می کنیم .
به گزارش خبرنگار دریا؛ محمدآشوری در دیدار با مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با تأکید ویژه بر راهاندازی روستا بازارها واستقبال از اجرای این طرح در هرمزگان، گفت: تشکلها در توسعه کشاورزی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی نقش ویژهای دارند و باید با تأسیس روستابازارها، بازارهای جدیدی برای محصولات کشاورزی ایجاد کنیم.
آشوری افزود: روستا بازارها نه تنها میتوانند به تنظیم بازار کمک کنند، بلکه با تأمین زمین و همکاری فرمانداریها، میتوانیم محصولات را با قیمت مناسبتر به دست مصرفکننده برسانیم. در این زمینه، حمایتهای تعاون روستایی و تخصیص اعتبار از سوی سازمان مرکزی برای راهاندازی این پروژهها ضروری است.
وی افزود: هرمزگان با توجه به موقعیت دریایی خود ظرفیت زیادی برای توسعه این بازارها و صادرات دارد و در جهت توسعه دریاپایه براساس برنامه هفتم توسعه بایستی بر روی پایانه های صادراتی کشاورزی سرمایه گذاری شود و همچنین بسته بندی های مان در بازار صادرات جاذبه لازم را داشته باشد تا بازار منطقه را ازدست ندهیم.
وی بر فعالیت و توسعه پایانههای صادراتی و صنایع تکمیلی برای رسیدن به بازارهای هدف در کشورهای همجوار و… تاکید کردو گفت: ما در استان هرمزگان از هر طرحی که به رشد و توسعه پایدار استان کمک کند، استقبال میکنیم و آماده همکاری کامل هستیم.
استاندار هرمزگان گفت: بایستی در این بخش ها سرمایه گذاری کردتا ارزش افزوده داشته باشد.استاندار هرمزگان صیانت از تولید در بخش های مختلف را ضروری خواند.وی از تلاش های تعاون روستایی برای خریدهای تضمینی، توافقی و... محصولات کشاورزی قدردانی کرد.
هرمزگان ظرفیت راه اندازی ۲۰ روستا بازار در در سال ۱۴۰۴ دارد
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی نیز گفت: در دولت چهاردهم سه هزار روستا بازار در کشور راه اندازی می شود که ۵۰۰روستا بازار در سال جاری فعال می شوند و سهم هرمزگان ۱۴ روستابازار است که البته این استان ظرفیت راه اندازی ۲۰ روستابازار را در سال جاری هم دارد.
محمدرضا طلایی افزود: هزینه احداث این روستابازارها با تعاون روستایی است و شهرداری ها براساس برنامه هفتم توسعه بایستی زمین مناسب را جهت اجرای طرح در اختیارمان قرار دهند.طلایی بر اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر راه اندازی این روستابازارها در کشور ؛ تأکید کرد مصمم هستیم روستابازارها طبق برنامه اجرایی شوند.
طلایی تأکید کرد: مکانیابی پایانههای صادراتی در استان هرمزگان باید انجام شود و ما آمادهایم که ۵۰ درصد هزینهها را برای راهاندازی این پروژهها تقبل کنیم. امیدواریم با همکاری همه نهادها، شاهد رشد و توسعه پایدار در استان باشیم.طلایی با تأکید بر اهمیت تقویت تشکلها و مولدسازی در استان هرمزگان گفت: تشکلها بهویژه در بخش کشاورزی توانستهاند در سالهای اخیر قدرت زیادی پیدا کنند.
۹۹ درصد کارهای سازمان از طریق تشکلها انجام میشود و اعتباراتی که در زمینه زیرساختها و فنی تخصیص مییابد، به همین تشکلها اختصاص پیدا کرده است.طلایی افزود: ما بهطور خاص روی پروژههای مولدسازی تمرکز کردهایم و آمادهایم که ۵۰ درصد هزینههای پروژههای مختلف را تقبل کنیم. وی گفت: املاکی که در هرمزگان هم که فروخته می شود، تمام پولش در استان هزینه شود.
وی همچنین به اهمیت جلوگیری از خامفروشی محصولات و ارتقای صنایع تبدیلی در استان اشاره کرده و گفت: در زمینه خرما، مرکبات، گوجهفرنگی و پیاز و… باید صنایع تبدیل ایجاد کنیم تا از این طریق ارزش افزوده تولید و درآمد کشاورزان افزایش یابد.
ثبت دیدگاه