حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۴ Monday, 15 September , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5541 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 165×
  • تقویم شمسی

    شهریور ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     12345678910111213141516171819202122232425262728293031  
  • اجرای نیت موقوفه حاج علیداد امیری در قالب طرح «مهر تحصیلی» در بندرعباس
    ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۵:۳۸
    شناسه : 32636
    بازدید 121
    0
    دریانیوز// به مناسبت هفته وقف و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و با هدف حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس در راستای عمل به نیت واقف خیراندیش، حاج علیداد امیری، در قالب طرح «مهر تحصیلی» تعدادی بسته های تحصیلی را بین دانش آموزان نیازمند توزیع کرد.
    ارسال توسط :
    پ
    پ

    دریانیوز// به مناسبت هفته وقف و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و با هدف حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس در راستای عمل به نیت واقف خیراندیش، حاج علیداد امیری، در قالب طرح «مهر تحصیلی» تعدادی بسته های تحصیلی را بین دانش آموزان نیازمند توزیع کرد.

    این طرح همزمان با روزهای پایانی تابستان و در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی موقوفات شهرستان، با محوریت کمک به خانواده‌های کم‌برخوردار و کاهش دغدغه‌های آنان در تأمین ملزومات آموزشی فرزندانشان، عملیاتی شد.
    محمدعلی پویه، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس، در این باره گفت : «اجرای صحیح نیات واقفان یکی از اصلی‌ترین رسالت‌های این اداره است و در همین راستا، امسال بخشی از عواید موقوفه حاج علیداد امیری صرف اجرای طرح مهر تحصیلی و حمایت از دانش‌آموزان شد.»
    وی با اشاره به جزئیات این طرح افزود: «کمک‌های ارائه‌شده شامل تهیه و توزیع لوازم‌التحریر، پوشاک و بسته‌های تحصیلی است تا بتوانند بدون نگرانی، فرزندان خود را راهی کلاس‌های درس کنند.»

    پویه ادامه داد: «وقف به عنوان یک سنت ماندگار دینی و فرهنگی، نقشی کلیدی در رفع نیازهای اساسی جامعه دارد و خوشبختانه در بندرعباس، وجود موقوفات متعدد این امکان را فراهم کرده تا در حوزه‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیت، فرهنگ و معیشت، شاهد اقدامات اثرگذار باشیم.»
    رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس همچنین با قدردانی از واقفان نیک‌اندیش و خانواده‌های آنان، تأکید کرد: «امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند ترویج فرهنگ وقف و آشنا ساختن نسل جوان با برکات آن هستیم، چراکه این سنت حسنه نه تنها به حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی کمک می‌کند بلکه بستری برای رشد علمی، فرهنگی و اخلاقی جامعه فراهم می‌آورد.»

    طرح «مهر تحصیلی» در بندرعباس، بخشی از برنامه‌های گسترده اوقاف در حوزه حمایت‌های اجتماعی است که هر ساله در آستانه بازگشایی مدارس اجرا می‌شود و با استقبال خیران و مردم همراه است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.