حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 4 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4781 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 150×
  • تقویم شمسی

    اردیبهشت ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     12345678910111213141516171819202122232425262728293031  
  • آمار نهایی تعداد جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس ۵۷ نفر است
    ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
    شناسه : 27956
    بازدید 1102
    0
    رئیس کل دادگستری هرمزگان: دریانیوز//رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: آمار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی پیش از این ۷۰ نفر اعلام شده بود ولی با توجه به مراجعات خانواده ها و آزمایشاتی که انجام شد مشخص شده است که اجزای پیکرهای متلاشی شده تعدادی از جان باختگان توسط تیم های تفحص از مناطق مختلف محدوده انفجار جمع آوری شده و در کاورهای جداگانه نگهداری شده بود که در واقع این اجزا متعلق به پیکر یک نفر بوده است و بر این اساس تعداد مجموع جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی ۵۷ نفر شامل ۴۶ پیکر شناسایی شده و ۱۱ نفر مفقودی است.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز//رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: آمار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی پیش از این ۷۰ نفر اعلام شده بود ولی با توجه به مراجعات خانواده ها و آزمایشاتی که انجام شد مشخص شده است که اجزای پیکرهای متلاشی شده تعدادی از جان باختگان توسط تیم های تفحص از مناطق مختلف محدوده انفجار جمع آوری شده و در کاورهای جداگانه نگهداری شده بود که در واقع این اجزا متعلق به پیکر یک نفر بوده است و بر این اساس تعداد مجموع جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی ۵۷ نفر شامل ۴۶ پیکر شناسایی شده و ۱۱ نفر مفقودی است.

    مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن تسلیت مجدد حادثه تلخ و غمبار انفجار در بندر شهید رجایی گفت: با هماهنگی که شب گذشته در کمیته انجام شد امروز با خانواده های عزیز مفقودین حادثه بندر شهید رجایی دیدار و گفتگو داشتیم.

    وی افزود: تا این لحظه ۱۱ نفر به عنوان تعداد مفقودی های این حادثه غمبار تعیین شده اند که خانواده های آنها در این جلسه حضور داشتند.

    قهرمانی تصریح کرد: تاکنون ۴۶ پیکر جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی نیز شناسایی شده و جواز دفن آن ها صادر و تحویل خانواده آنها شده است.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با این حساب تعداد پیکرهایی که در این حادثه جان باخته یا مفقود شده اند جمعاً ۵۷ نفر است و دلیل آن نیز این است که بر اساس نظر پزشکی قانونی و گزارشات واصله و مراجعات خانواده ها مشخص شده است که اجزای پیکرهای متلاشی شده تعدادی از جان باختگان توسط تیم های تفحص از مناطق مختلف محدوده انفجار جمع آوری شده و در کاورهای جداگانه نگهداری شده بود که در واقع این اجزا متعلق به پیکر یک نفر بوده است.

    وی یادآور شد: ۳ پیکر هم قابلیت نمونه برداری داشته و برای آزمایشات DNA و ژنتیک به آزمایشگاه شیراز ارسال شده و پس از طی مراحل لازم از قبیل آنالیز و تطبیق نمونه ها تا چند روز آینده نتایج بررسی ها اعلام خواهد شد.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: جمع بندی ما این است که با توجه به اینکه تفحص ها در مراحل پایانی قرار دارد علی رغم اینکه قبلاً بر اساس تعداد کاورهای تحویل شده، آمار متوفیان ۷۰ نفر اعلام شده بود ولی با توجه به آزمایشات و بررسی هایی که صورت گرفته و مراجعات خانواده ها تا این لحظه تعداد ۴۶ پیکر شناسایی شده و برای آنها جواز دفن صادر شده است و تعداد ۱۱ پیکر هم خانوادهایشان به عنوان مفقودی اعلام کرده اند و پیگیر عزیزان خود هستند و بر این اساس عدد ۵۷ نفر آمار نهایی جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس است، مگر این که کشفیات جدیدی در محل حادثه اتفاق بیفتد یا مراجعات جدیدی داشته باشیم که این موضوع خیلی بعید به نظر می رسد.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسه ای که با خانواده های ۱۱ نفر مفقودی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس برگزار شد گفت: در این خصوص کارگروه ویژه ای تشکیل شد و بر این اساس یکی از معاونین دادستان مرکز استان در پلیس آگاهی مستقر می شود و از هر خانواده یک نفر هم به عنوان مطلع برای دستیابی به اطلاعات افراد در آنجا مستقر خواهد شد.

    وی افزود: کلیه بازبینی های تصاویر مداربسته و اقدامات فنی جهت بررسی و ردیابی و تعیین تکلیف مفقودی های این حادثه هم انجام خواهد شد و تمام تلاش ما این است که حداکثر ظرف ۴۸ ساعت وضعیتشان روشن شود تا خانواده های عزیز آن‌ها نیز از بی قراری و نگرانی خارج شوند.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: مکان استقرار کارگروه ویژه مفقودی های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس در اداره پلیس آگاهی است تا از تردد بیش از حد خانواده ها جلوگیری شود و کار آنها نیز از همان اداره پیگیری و دنبال نمایند تا به نتیجه برسند و نیازی به مراجعه به سایر مراجع نداشته نباشد.

    وی تأکید کرد: در خصوص تعیین تکلیف وضعیت مفقودین حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس دستور قضایی اکید صادر شده است و بر این اساس تا آخرین لحظه ای که حتی یک خانواده پیگیر عزیزان خود باشد کلیه نهادهای ضابط، اداره بنادر و تیم های جستجو بایستی همکاری کامل را داشته باشند.

    رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: تا آخرین لحظه هم تیم های تفحص در مکان حضور دارند و هر نوع اقدامی که لازم باشد ، چه از بازبینی تصاویر ، چه حضور در محل و چه فراهم نمودن زمینه اقدامات جستجو به صورت کامل انجام خواهد شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.