دریا نیوز







آزمايش جديد ظرف چند دقيقه ميكربهاي غذايي را شناسايي مي‌كند

، 02:28   /   کد خبر: 2947   /   تعداد بازدید: 542


دريانيوز : پژوهشگران روش سريع و جديدي براي تشخيص ميكربهاي غذايي مانند باكتري اي‌كولاي و سالمونلا كه شايعترين بيماريهاي تغذيه‌اي هستند ابداع كرده‌اند.
اين فرايند مي‌تواند بجاي دو يا سه روز، ظرف ‪ ۱۵‬دقيقه نتايج آزمايش را مشخص كند.
به گزارش پايگاه اينترنتي آسوشيتدپرس، شركت ليتموس ‪ litmus llc‬با همكاري مركز ملي تحقيقات سم شناسي آمريكا در وايت هال به مدت دو سال براي تهيه آزمايش ‪ Rapid-B‬وقت صرف كردند.
روشهاي آزمايش استاندارد ميكربهاي غذايي يك فرايند دو مرحله‌اي است كه طي آن‌ها نمونه كشت داده شده ماده غذايي به يك آزمايشگاه فرستاده مي‌شود و حدود ‪ ۴۸‬ساعت بعد نتايج مشخص مي‌شود كه اين مدت، بدون احتساب زمان انتقال نمونه، براي مواد غذايي فاسد شدني مانند گوشت و محصولات تازه بسيار زياد است.
در آزمايش ‪ Rapid-B‬نيازي به فرايندهاي كشت استاندارد نيست و مي‌تواند بدون اشتباه، هر باكتري را ظرف ‪ ۱۵‬دقيقه تشخيص دهد.
بر اساس اعلام مركز كنترل و پيشگيري از بيماريها در آمريكا، غذاهاي ناسالم ساليانه ‪ ۷۶‬ميليون تن را در اين كشور بيمار مي‌كنند. اخيرا آلودگي اسفناج به اي‌كولاي در آمريكا سه قرباني گرفت و بيش از ‪ ۲۰۰‬تن را بيمار كرد.
يك مورد شيوع سالمونلا نيز باعث بيماري ‪ ۳۰۰‬تن شد.
يكي از مهمترين مسائل در حفاظت از مردم در برابر شيوع باكتريها تشخيص سريع و دقيق قبل از رسيدن محصول به قفسه فروشگاهها است.