دریا نیوز







كالزونه ( غذاي ايتاليايي )

، 07:05   /   کد خبر: 1289   /   تعداد بازدید: 404



 

 

مواد لازم:
 

7 گرم

مخمر

نصف قاشق چايخوري

شكر

180 ميلي ليتر

آب ولرم

300 گرم

آرد سفيد

يك قاشق غذاخوري

شير

2 قاشق غذاخوري

روغن زيتون

150 گرم

سوسيس يا كالباس

يك عدد متوسط

پياز خرد شده

يك حبه

سير خرد شده

 يك قاشق غذاخوري

ريحان خرد شده

يك قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي خرد شده

2 قاشق سوپ خوري

زيتون خرد شده

100 گرم

پنير موزارلا

به مقدار لازم

نمك

 

طرز تهيه :
 

سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.

سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.

مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.

خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.

دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.

سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با  مقداري شير آغشته مي كنيم .

 در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم .